![]() ![]()
Kladdkakan blir sockerkaka?
![]() Jag gör kladdkakan EXAKT som det står på receptet, och jag har provat flera olika recept. Men det blir mer som en sockerkaka. Och jag gör ju exakt i den ordning o mängd det står. Några tips?
- Cicci
![]() Det är svårt att svara på vad som gått snett. Några tips att prova: Baka kakan kortare tid, ta ut den för tidigt ur ugnen och låt den sedan stå och svalna i formen. Sänk värmen något. Öka mängden vätska i receptet. öka mängden fett något i receptet. / Prova något av detta och lycka till! ![]() ![]() 11 augusti 2011
Jag har upptäckt att kladdkakan inte alls blir bra när jag gör den i teflomform. Den blir antingen inte kladdig alls eller lös. Är det något du märkt? ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
Tänk på att inte vispa socker och ägg poröst, utan bara vispa en kort kort stund