KladdkakemuffinsDu behöver:
Gör så här:Värm ugnen till 180 grader. Smält smöret och låt det svalna. Vispa ihop ägg och socker med elvisp. Blanda torrvarorna och blanda ner i smeten. Till sist, tillsätt smöret. Vispa försiktigt till en jämn smet och häll smeten i muffinsformar. Provbaka en muffins i cirka 12 minuter, förläng tiden om den verkar för kladdig! Lägg upp muffins i en skål och pudra över florsocker. Receptet räcker till cirka 10 stora muffins.
Kommentar av
Lisa
4 oktober 2012
Jätte goda :D typ det bästa som finns Kommentar av
Celine
8 april 2012
Tack vare detta recept är jag nu proffs på att göra kladdkakor. Det går inte en månad utan att jag gör minst en sats ;) Kommentar av
osignerat
29 januari 2012
Supergoda, perfekt till kaffe!!! Kommentar av
osignerat
12 januari 2012
Jag har bara kommit så långt att smeten är klar!!!!! Den är supergod!!! Mvh Ebba och Carolina :) =) Kommentar av
mee<333 (på moviestarplanet.se)
5 november 2011
Man SKA äta dom med sked! :D Kommentar av
osignerat
5 november 2011
Tycker om när de är riktigt kladdiga. Vispa då med gaffel och inte elvisp.Blir för luftiga då. De verkar smetiga när de är varma, men ställ dem i kylen ett tag så ska ni se!! Samma sak med kladdkakor :). Kommentar av
Angelica, 16år
24 oktober 2011
Dom står och gräddar i ugnen, ser jättegoda ut än så länge! Kommentar av
osignerat
18 oktober 2011
Tjatjja... Kommentar av
osignerat
18 augusti 2011
Världens bästa kladdkakemuffins! :D<3 Svar av Namn/signatur
4 oktober 2011
Jag vet, du är bäst sötnos! Älskar dig, din kille! ;*<3 Svar av Doa
4 oktober 2011
Jag älskar dig med! Du är så himla sööööt! ;*<3 Äldre kommentarerMorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! Baka med rabarberÄlskade rabarber!Nu börjar rabarberstjälkarna sträcka sig stolt ur jorden och vi vill bjuda alla på rabarberkaka! Fram med långpannan bara. HonungHonung sätter smakHonungens användningsområden är många. Såväl i honungsbullar som i chokladkaka höjer den smaken flera snäpp. Som pålägg till scones är honungen oslagbar - eller i honungsscones! I allt från dressing till lasagne via tomatsoppa hör honung hemma. Små mängder gör stor skillnad. Och inte smakar det sämre för att biodling bidrar till den biologiska mångfalden - smakrik måltid! Fisksoppa
Lyxig soppa för många.
Flera sorters fisk och räkor förvandlar fisksoppan till en riktig festrätt!
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Glace au four
Glass i ugn?
Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
|
|
Rapportera olämplig kommentar
Dölj Rapportera olämplig kommentar
Mm så goda bästa som finns