TillbehörKladdkaka är gott som det är. Men det kan ju alltid bli bättre med god tillbehör! Servera din kaka med:
Eller täck kakan med:
Dekorera med:
Fler tips för kladdkakakan!Missa inte vår sida med tips på hur du lyckas med kladdkakan!
Kommentar av
the hungergames lover
3 mars 2014
Blanda grädde med sylt. Men komm ihåg att sylten inte får ha för stora bitar. Jag älskrf också the hungergames Kommentar av
...and i ♡ finnick odair...
3 mars 2014
I ♡ the hungergames Kommentar av
Jennifer
10 maj 2011
Det godaste jag vet är att ha banan i kladdkaka :) Kommentar av
Kakan
9 februari 2011
Något som jag tycker är oslagbart; ställ vispgrädden på spisen och värm den ljummen. Blanda i dumle kolor och rör tills de smält. Tänk på att grädden inte får koka!! När kolorna smält och gräddblandningen är slät utan dumleklumpar tar man av den från spisen och låter den svalna i kylskåpet. När grädden åter är kylskåpskall tar man ut den och vispar försiktigt upp den till en fast kräm. Lägg på kakan vid servering. Kommentar av
gunghesten
27 augusti 2009
Tips för kladdkakan, hackade hasselnötter och/eller mandel lägger man helst på innan kakan går in i ugnen. Det blir en fantastiskt god överdel av rostade nötter:) Kommentar av
Emma
11 augusti 2009
Jag tycker det är godast att servera kladdkaka tillsammans med creme fraiche blandat med lite vaniljsocker. På så sätt har du det lite syrliga från creme fraichen och det söta från kakan! Supergott! Bra tips för er som inte gillar grädde! Kommentar av
Karolina
27 december 2009
Varma hallon och vaniljglass till kladdkakan är en hitt! Kommentar av
Cecilia
10 april 2009
Gott som tillbehör: Mascarpone. Att smaksätta mascarponen med vaniljsocker är jättegott, och det blir något alldeles extra om man gör sitt eget vaniljsocker. BUSENKELT! håller i flera år! Dela 5 vaniljstänger på 3. Lägg i bitarna i en matberedare tillsammans med 1 liter vanligt strösocker. Mixa ordentligt! Sila det, och mixa det grovkorniga som inte faller igenom en gång till. Mums Kommentar av
Jossan
20 februari 2010
Vispa grädde med lite florsocker och kakao i och ha i hackad daim och bred över kakan så blir det supergott! Brukar även variera med att ha i olika maraboukakor (innan den gräddas), lägg i bitar med daim, vanlig eller digestivechoklad. Äldre kommentarerMorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! SconesPizzasconesSugen på hemlagad pizza? Här är en snabbvariant som passar fint både till enklare huvudrätt eller i stället för en varm macka. ChokladbollarBaka de godaste chokladbollarna!
Ställ fram ett stor fat hemgjorda chokladbollar och barnen kommer att flockas runt det på en gång. Det är något visst med bollarna som alltid går åt först på alla kalas. Dessutom är chokladbollar ofta något av det första många bakar, bekvämt lättgjorda som de är, utan att det behövs någon ugn. Hembakat bröd
Finns det något som går upp mot doften av nybakat bröd?
Satsa på ett gott surdegsbröd som passar både till mat och som frukostbröd.
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Surdegsbröd
Finaste limporna
Blir höstens projekt surdegsbakning? Prova ett gott basrecept med råg.
|
|
Rapportera olämplig kommentar
Dölj Rapportera olämplig kommentar
Limezest är gott!