Mjölkfri kladdkakaDu behöver:
Gör så här:Vispa samman olja, socker och ägg. Rör ner torrvarorna och slå smeten i en smord form med löstagbar kant. Grädda i 180 grader i cirka 18 minuter tills kakan är genombakad i kanten men kladdig i mitten. Låt svalna något och pudra över florsocker. Fler tips för kladdkakakan!Missa inte vår sida med tips på hur du lyckas med kladdkakan!
Kommentar av
osignerat
13 januari 2014
bästa kladdkakan den gillades mycket, super god dagen efter Kommentar av
bam
19 juli 2012
eller så använder man mjölkfritt margarin till valfritt annat recept (som inte innehåller riktig choklad då) de esta går att göra med mjölkfritt argarin ist för vanligt smör, har en dotter som är mjölkprotein allergiker.. Kommentar av
Sigurhaf
14 november 2011
Jättegod! Ingen konstig bismak av oljan (använde matolja). Om man tycker den är för kladdig, baka den lite längre bara! Kommentar av
Mjölkallergikern
28 oktober 2011
Är ni medvetna om att det lättaste (och godaste sättet) att göra kladdkaka mjölkfri är att byta ut smöret mot mjölkfritt margarin! Svar av Mamma Mia
15 april 2012
Men medan olja är naturligt är margarin konstgjort och fullt med underliga tillsatser. Man väljer helt enkelt själv. Kommentar av
veganen
3 augusti 2011
Kakan blev väääldigt kladdig. så om man gillar det är det bara att köra på. Själv är jag jag en sån som vill ha den lite fastare... (så den inte kletar ut sig när man delar den) ett plus: ytan blev frasig. smeten 8/10 kakan 6,5/10 Kommentar av
Veganen
3 augusti 2011
Har en i ugnen nu, använde No-egg ist för ägg. smeten smakade helt underbart. väntar på resultatet. Kommentar av
M
24 mars 2011
För veganer, gör en äggfri kladdkaka och byt ut mejeriprodukterna mot liknande Veganprodukter Kommentar av
Elle
19 november 2010
Så många kladdkakor men inte en enda som är glutenfri + vegansk. :(
Redaktionens kommentar
Det är svårt att göra en bra kladdkakaka som är helt vegansk och glutenfri. Vi fortsätter att prova! Har du några bra tips på hur man lyckas?
Kommentar av
emma
4 december 2009
mm vad god kladdkaka de ser riktigt smarrigt ut ; Äldre kommentarerMorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! SmulpajRabarberpaj med mandeltäckeFörsta rabarberpajen för säsongen är den allra godaste. Smaksätt med citron! BrödreceptMera matbröd!Vi är många som äter mycket bröd, så varför inte välja gott bröd? Baka ett syrat fullkornsbröd! MorotskakorKakor som håller i längdenPå de flesta svenska caféer med självaktning kan man beställa morotskaka. Det är inte utan anledning! Rivna morötter gör kakan härligt saftig. Även rödbetor går bra att använda och resultatet blir en färgstark rödbetskaka som är extra god med citronglasyr. Glöm bara inte bort den klassiska, kryddiga morotskakan - det är ett bakverk som håller i längden. Fisksoppa
Lyxig soppa för många.
Flera sorters fisk och räkor förvandlar fisksoppan till en riktig festrätt!
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Surdegsbröd
Finaste limporna
Blir höstens projekt surdegsbakning? Prova ett gott basrecept med råg.
|
|
Rapportera olämplig kommentar
Dölj Rapportera olämplig kommentar
Mycket uppskattad!